S pojišťovnami budeme spolupracovat již brzy

Jistě se vám už někdy podařilo narazit na lékaře, který byl soukromý a který nespolupracoval se žádnými pojišťovnami. S něčím takovým se můžeme setkat například u zubařů. Je spousta lidí, kteří se rozhodnou jít k zubaři, který je soukromý, protože i přesto, že zde člověk může nechat hodně peněz, bude o něj a jeho zuby natolik postaráno, že se člověk nesetká s bolestmi zubů tak, jako se může setkat, pokud chodí k běžnému zubaři.

Ti zubaři, kteří mají soukromé ordinace, často právě s pojišťovnami z nějakého důvodu spolupracovat nechtějí, ale na druhou stranu si dávají záležet na tom, aby pacientův chrup dali do pořádku a aby daný pacient byl ze služeb a také přístupu nadšen. S něčím takovým se u běžných zubařů člověk jen tak nesetká.

zubařské křeslo

Někdy se ale může stát, že se i soukromé ordinace se po několika let působení rozhodnou uzavřít smlouvy se zdravotními pojišťovnami, aby klienti nemuseli platit tolik, kolik platí. Rozhodně to nijak pověsti dobré a navíc soukromé zubní ordinace neuškodí. Pacienti budou jistě nadšeni z toho, že nebudou muset utrácet tolik peněz za opravu zubů.

Dokonce i jedna zubní ordinace se sídlem v Praze došla k tomu, že by nemuselo být špatné začít spolupracovat s pojišťovnami. Dokonce uvedla, že spolupráce s pojišťovnami již od září Clinicplus. Je možné, že ze začátku taková zubní ordinace bude spolupracovat pouze s jednou nebo dvěma pojišťovnami. Je proto dobré pohlídat si, které pojišťovny to jsou, abyste věděli. Možná, že časem dojde k tomu, že i s vaší pojišťovnou bude mít zubní ordinace smlouvu a bude vás ošetření stát mnohem levněji.

zubařské sezení

Stále se ale najdou i takové zubní ordinace, které o smlouvách s pojišťovnami neuvažují. Je na člověku, jestli se rozhodne chodit do soukromé ordinace, nebo bude chodit někde, kde k němu nemusí mít pěkný přístup a člověk zde bude čekat i hodinu, než konečně dorazí na řadu. U soukromých ordinací se vám něco takového rozhodně nestane.